Op zoek naar antieke kaarten? Wij hebben een groot aanbod

Heb jij een grote interesse in antieke kaarten zoals landkaarten, oude prenten, stadsplattegronden en meer? Wil jij jouw collectie aanvullen met een specifiek exemplaar, zoals van jouw woonplaats, geboortestad of studentenstad? Of wil jij juist de antieke kaarten die jij in jouw bezit hebt verkopen? Dan kun je terecht bij Delftsblaeu. Met veel prachtige exemplaren in onze webshop is de kans groot dat je het item vindt waar je naar op zoek bent. Staat deze er toch niet tussen? Dan kunnen wij voor je op zoek gaan naar de gewenste kaart!

Een prachtverzameling antieke kaarten

Ga je op wereldreis? Dan pak je tegenwoordig je laptop, tablet of mobiel erbij en zoek je informatie over de bestemming op via Google en Google Maps. Dat was vroeger wel anders. Toen moest je het met vrij simpele instrumenten doen en zag je uiteindelijk wel waar je precies uitkwam. Delftsblaeu eigenaar Aad van Elsen heeft veel respect voor de vroegere cartografen. Wat voor ingewikkeld en langdurig proces moet dat zijn geweest om kaarten te tekenen. Hij hoefde er dan ook niet lang over na te denken om na zijn pensionering een mooie collectie antieke kaarten op te bouwen en te gaan verkopen in zijn webshop. Vandaag de dag kun je bij Delftsblaeu terecht voor het kopen en verkopen van:

  • Wereldkaarten;
  • Landkaarten;
  • Stadsplattegronden;
  • Prenten;
  • Boeken.

Omdat Aad natuurlijk niet alle beschikbare kaarten in zijn bezit kan hebben heeft hij zijn aanbod toegespitst op antieke kaarten en prenten van Delft, Zuid-Holland en Nederland. Daarnaast heeft hij ook een kleine collectie boeken in zijn bezit die over prenten en kaarten gaan.

Zit jouw antieke kaart er niet bij?

Heb je de webshop afgestruind en heb je het item waar jij naar op zoek bent niet gevonden? Geen nood! Naast de inkoop en verkoop van antieke kaarten helpen wij jou ook met het vinden van jouw gewenste kaart of prent. Wij hebben een uitgebreid netwerk in de branche waardoor wij vaak slagen in onze zoektocht. Maar mochten wij niet in staat zijn om jouw kaart op te sporen dan berekenen wij geen kosten voor onze werkzaamheden. Je kunt hier meer informatie over vinden bij onze diensten.

Antieke kaarten aanschaffen?

Voor de verkoop en inkoop van antieke kaarten, prenten, plattegronden en boeken kun je bij ons terecht. Wij helpen je graag bij het vinden van de kaart waar jij op zoek naar bent! Heb je een prachtexemplaar voor ons in de aanbieding? Dan kun je een foto, beschrijving en verkoopprijs mailen naar info@delftsblaeu.nl. Heb je nog vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op! Naar de webshop