Kaart van Delft kopen

Oude, antieke landkaarten en plattegronden zien er altijd indrukwekkend uit. Vergeleken met moderne kaarten worden andere kleuren gebruikt en is de opmaak in zijn geheel anders. Zo beschikken antieke landkaarten altijd over veel details. Zo’n landkaart aan de muur hebben hangen staat erg mooi. Bij Delftsblaeu is een mooie oude kaart van Delft te koop. Wij bieden een ruim assortiment aan antieke landkaarten, stadsplattegronden, prenten en boeken aan.

Antieke landkaarten zien er prachtig gedetailleerd uit en staan mooi aan de muur boven de eettafel of bank.

Een oude kaart of plattegrond gezocht? Plaats nu uw bestelling bij Delftsblaeu. Neem voor een zoekopdracht gerust contact op.

Telefoonnummer: 06 – 461 439 76.

Oude kaart, landkaart of plattegrond?

Oude landkaarten geven een uniek beeld van het centrum of de omgeving van een stad. De kaarten of plattegronden zijn vaak enkele eeuwen oud. Wie ernaar kijkt wordt even het verleden ingezogen. Delftsblaeu heeft veel kennis van cartografie in huis. Aan de hand van een uitgebreid netwerk worden de mooiste kaarten ingekocht. Wij bieden historische landkaarten van oude steden zoals Delft, Amsterdam of Den Haag aan. Ook voor plattegronden van provincies of overige gebieden kunt u bij ons terecht.

Antieke kaarten bestellen bij Delftsblaeu

De oude kaart van Delft die je bij Delftsblaeu bestelt wordt niet ingelijst geleverd. Hierdoor kunt u zelf met de landkaart naar een lijstenmaker gaan, waardoor u kosten bespaart. Wij verzenden de kaarten verpakt in kartonnen kokers.

  • Antieke landkaarten, stadsplattegronden, prenten en boeken
  • In kartonnen kokers geleverd
  • Veel kennis van cartografie
  • Zoekopdracht ? No cure, no pay !
  • Veel exemplaren van Delft, Zuid-Holland en Nederland

Zoekopdracht? No cure, no pay

Delftsblaeu doet naast het verkopen van antieke landkaarten ook aan inkoop van oude kaarten en plattegronden. Wij voeren daarom ook zoekopdrachten uit voor mensen die naar een specifieke historische kaart op zoek zijn. Schakel ons gerust daar voor in als de oude kaart waar u naar op zoek bent niet in onze webshop te vinden is. De kosten voor het zoeken worden verwerkt in de aankoopprijs. Wanneer de zoekopdracht niet slaagt betaalt u ook niets. De zoekopdracht werkt dus op basis van het ‘no cure, no pay’ principe.

Het historische Delft

Van een historische stad als Delft zijn genoeg mooie oude en antieke kaarten en plattegronden te vinden. Deze Zuid-Hollandse plaats is onder meer beroemd het aardewerk, Delfts blauw genaamd. Ook werd Willem van Oranje, die sinds 1572 in de stad woonde, er in 1584 vermoord. Sinds zijn dood worden overleden Oranjes traditioneel bijgezet in de Nieuwe Kerk. Delftsblaeu koopt regelmatig mooi gedetailleerde landkaarten, plattegronden en prenten van Delft in.

Bij Delftsblaeu bieden wij je een groot assortiment van antieke landkaarten, stadsplattegronden, prenten en boeken aan.

Koop nu een oude kaart van Delft

Ook genieten van een oude, antieke kaart van Delft of een andere stad bij u aan de muur? Plaats nu uw bestelling bij Delftsblaeu. Neem voor meer informatie of het plaatsen van een zoekopdracht gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 461 439 76 en door middel van het contactformulier.