Vind oude plattegronden!

Als jij belangstelling hebt voor oude plattegronden, landkaarten en meer, kun je terecht bij Delftsblaeu. Met een grote voorraad van echte, originele kaarten en oude plattegronden zit er vast een juist exemplaar voor jou tussen. Denk bijvoorbeeld aan een oude plattegrond van jouw geboorteplaats of een prachtige gedetailleerde kaart van jouw favoriete vakantieoord. Kijk in onze webshop voor ons ruime aanbod. Heb je zelf een oude plattegrond in de aanbieding die je graag wilt verkopen of ben je op zoek naar een exemplaar die er niet in de webshop tussen staat? Dan kunnen wij bij Delftsblaeu u ook van dienst zijn!

Verkoop van oude plattegronden en meer

Geboren uit passie is eigenaar Aad van Elsen na zijn pensionering enthousiast begonnen met de verzameling en verkoop van allerlei soorten kaarten en prenten, dit deed hij voorheen al, maar nu ook deels op commerciële basis. Waar hij altijd al een fascinatie heeft gehad voor reizen, cartografie en oude plattegronden, wilde hij daar graag iets mee doen. In zijn webshop kun je voornamelijk diverse kaarten krijgen van Delft, Zuid-Holland en Nederland en verkoopt hij ook boeken met prenten en kaarten Natuurlijk zijn er ook veel kaarten en plattegronden beschikbaar van andere steden en gebieden. Als deze in het bezit komen van Aad kun je deze ook kopen. Delftsblaeu verzamelt en verkoopt met name:

  • Stadsplattegronden;
  • Wereldkaarten;
  • Landkaarten;
  • Prenten;
  • Boeken.

Voor het verkopen van antieke landkaarten en oude plattegronden kun je ook bij Delftsblaeu terecht. Stuur een foto, met beschrijving en de gewenste verkoopprijs naar info@delftsblaeu.nl. Ben jij juist op zoek naar een specifieke prent, landkaart of oude plattegrond maar zie je deze er niet tussen staan in de webshop? Dan helpen wij jou graag met zoeken. Als je niet weet waar je moet beginnen kan het opsporen van de juiste kaart een lastige klus zijn. Gelukkig weten wij bij Delftsblaeu waar wij moeten zoeken en is de kans groot dat, mede dankzij ons uitgebreide netwerk, wij jouw favoriete oude plattegrond, land- of wereldkaart kunnen vinden. Wees daarbij niet bang voor onvoorziene kosten. De gemaakte kosten van onze zoektocht worden in de aankoopprijs verwerkt. Doordat wij op basis van ‘no cure no pay’ werken, betaal je uitsluitend als wij jouw oude plattegrond, kaart of prent hebben gevonden. Het enige waar je wel rekening mee kunt houden is het kosten van het inlijsten van de kaart, aangezien het merendeel van de kaarten en prenten niet ingelijst worden verhandeld.

Contact over oude plattegronden

Ben jij op zoek naar oude plattegronden, landkaarten, wereldkaarten of prenten, kijk dan wat Delftsblaeu jou te bieden heeft. Ook helpen wij jou graag met de verkoop van of zoektocht naar jouw favoriete kaart of plattegrond. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Neem contact op! Naar de webshop