Vind oude prenten bij Delftsblaeu!

Voor de inkoop of verkoop van landkaarten, wereldkaarten, stadsplattegronden en oude prenten staat Delftsblaeu tot je dienst. Vind jij oude prenten en kaarten ook zo fascinerend en ben je op zoek naar een specifiek exemplaar? Neem dan een kijkje in de webshop van Delftsblaeu. Eigenaar Aad van Elsen is gespecialiseerd in de handel van antieke kaarten. Daarnaast kan hij jou een helpende hand bieden bij het verkopen of opsporen van oude prenten en meer!

Oude prenten en meer

Delftsblaeu is opgericht door Aad van Elsen en is gefundeerd op zijn passie voor antieke landkaarten. Zelf heeft hij in de tropen gewoond en veel gereisd . Als hij erover nadenkt dat cartografen vroeger op reis gingen om kaarten te maken, zonder hulpmiddelen als internet of satellieten, voelt hij diepe bewondering voor deze vakmensen. Ook al heb je nu geen kaarten meer nodig om de weg te vinden in vreemde landen of gebieden, zijn deze antieke kaarten en oude prenten nog steeds van grote waarde. Ze worden ook wel gezien als kunst en daarmee als prachtige versieringen op je wand.

Aad zou het liefst alle beschikbare kaarten inkopen en verkopen, maar dat is natuurlijk onmogelijk. Daarom richt hij zich met Delftsblaeu met name op Delft, Zuid-Holland en heel Nederland. Toch komt het regelmatig voor dat er stadsplattegronden of landkaarten op zijn pad komen buiten zijn focusgebied. Deze categorie kaarten kun je vinden bij “overig” in de webshop. Naast de verkoop van kaarten, prenten en boeken biedt Aad nog meer diensten aan. Zoals het in bruikleen geven van kaarten en het opsporen van specifieke kaarten. Dus ben jij op zoek naar een kaart van een mooie vakantiebestemming of van jouw woonplaats? Dan kunnen wij jou van dienst zijn. Wij weten precies waar wij moeten zoeken en dankzij ons grote netwerk kunnen wij jouw gewenste kaart in de meeste gevallen wel vinden. Wij handelen vooral in:

  • Wereldkaarten;
  • Landkaarten;
  • Stadsplattegronden;
  • Oude prenten;
  • Boeken.

Interesse in oude prenten?

Ben jij al tijden op zoek naar een specifieke oude prent? Of heb jij al heel lang een antieke landkaart in huis die je graag zou willen verkopen? Delftsblaeu wil graag weten wat wij voor jou zouden kunnen betekenen! Heb jij vragen of ben je op zoek naar informatie over oude prenten, kaarten en plattegronden? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op! Naar de webshop